Αναζήτηση Παραστατικού - Oxygen Pelatologio - iView

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ OXYGEN IVIEW

Αναζήτηση Παραστατικών

Μέσα από το website www.iview.gr μπορείτε να αναζητήσετε online τιμολόγια , αποδείξεις είσπραξης και προσφορές που έχετε λάβει ως πελάτες από επιχειρήσεις και επαγγελματίες οι οποίοι χρησιμοποιούν για την έκδοση την πιστοποιημένη από την ΑΑΔΕ εφαρμογή Oxygen Pelatologio (https://www.pelatologio.gr).

Κάθε παραστατικό που έχει εκδοθεί μπορεί να πιστοποιηθεί για την αυθεντικότητα του βάζοντας τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε στο κάτω μέρος του παραστατικού στην ενότητα «Αναζήτηση Παραστατικού» ή απλά σκανάροντας το barcode του.

Με το τρόπο αυτό μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στα παραστατικά σας ακόμα και από το κινητό σας τηλέφωνο εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Η εταιρία με την οποία συναλλάσσεστε μπορεί να σας στείλει το παραστατικό ταχυδρομικά , ηλεκτρονικά με email ή ακόμα και με ένα απλό SMS που σας αναγράφει τον προσωπικό iview κωδικό σας.

Είναι Δωρεάν

Το κόστος χρήσης της υπηρεσίας iview.gr είναι μηδενικό για τους τελικούς πελάτες και ως παραλήπτης δεν χρεώνετε τίποτα για την εμφάνιση και λήψη των παραστατικών σας μέσα από την υπηρεσία αυτή.

Online Εξόφληση

Ανάλογα με τις επιλογές της συνεργαζόμενη εταιρίας μπορείτε μέσα από το iview να εξοφλήσετε και τα παραστατικά σας online με ασφάλεια και ταχύτητα χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα (χωρίς επιπλέον χρεώσεις ή κρατήσεις για εσάς).

Για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες

Η υπηρεσία iview.gr είναι μια συμπληρωματική υπηρεσία της online εφαρμογής οργάνωσης υποχρεώσεων, πελατολογίου, ηλεκτρονικής τιμολόγησης και διαχείρισης των οικονομικών μικρών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών pelatologio.gr η οποία έχει σκοπό να διευκολύνει τόσο εσάς όσο και τους πελάτες σας μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά σας κόστη.

Η παράδοση των παραστατικών που εκδίδετε γίνεται αυτόματα μέσα από την εφαρμογή με email ως συνημμένο αρχείο ή ακόμα και με SMS στο κινητό τηλέφωνο του πελάτη σας.

Με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες του ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ μέσα από το website https://www.pelatologio.gr.

Το iview.gr αποτελεί μια υπηρεσία της online εφαρμογής ηλεκτρονικής τιμολόγησης και οργάνωσης του πελατολογίου και των υποχρεώσεων ελευθέρων επαγγελματιών και μικρών - μεσαίων επιχειρήσεων Oxygen Pelatologio. Η χρήση του iview.gr είναι δωρεάν και απεριόριστη τόσο για τους τελικούς πελάτες όσο και για τους συνδρομητές του Oxygen Pelatologio για όσο διάστημα διατηρούν ενεργό λογαριασμό. Η συγκεκριμένη σελίδα δεν αποθηκεύει και δεν κάνει χρήση cookies.